Over ons

Ons hotel is gevestigd in een voormalige notariswoning uit 1898. Het huis kent een lange geschiedenis….Vanaf 1900 was er echter al horeca in gevestigd. Zover wij terug hebben gevonden is er een koffiehuis in gevestigd geweest, een hotel (hotel de Liege), appartementen, een cafe en wederom een notaris. Vanaf 1938 is het hotel in handen van de familie Pachen.

Opa Chrit en oma Anna Pachen kopen het huis en bouwen er een concert- en bioscoopzaal bij. Na het overlijden van opa Chrit zet oma met haar drie zonen de zaak voort. Noonk Zjiddy exploiteert de bioscoop, noonk Pol de frituur en Henri, de vader van Chantal, het hotel met het cafe. Helaas is in 1969 de bioscoop, bij een zware sneeuwstorm, gesneuveld. Ook noonk Pol kreeg een fataal ongeluk.

Henri en Irene Pachen- Stessen hebben de zaak toen voortgezet als een cafe met een hotelgedeelte. Sinds 1996 zijn wij, Walter en Chantal Lambert-Pachen, als derde generatie, de eigenaars. Ook wij hebben de zaak verbouwd en getransformeerd tot het huidig hotel le Bonheur.

De unieke sfeer hebben wij getracht te behouden.

Bekijk direct onze arrangementen