Kamers

Wij beschikken over 3 soorten kamers:

  • De budgetkamers;
  • De standaard kamers;
  • 1 luxe kamer.

Budgetkamers

De budgetkamers zijn gelegen op de tweede etage (ons hotel beschikt niet over een lift). Ze zijn wat kleiner als de standaard kamer en beschikken over aparte bedden. Verder zijn de kamers uitgerust met een badkamer en flatscreen televisie. Een prima kamer voor een verblijf van 1 of 2 nachten!

Standaard kamers

De standaardkamers zijn groter en bevinden zich op de eerste etage. Ook deze kamers beschikken, natuurlijk, over een eigen badkamer en flatscreen televisie. Verder staan er koffie- en theefaciliteiten ter uw beschikking. Een aantal kamers beschikken over aparte bedden, maar er zijn ook kamers met een groot tweepersoonsbed. U kunt uw voorkeur natuurlijk doorgeven!

Luxe kamer

De luxe kamer bevindt zich op de tweede etage. Het is een grote, lichte kamer met twee luxe boxsprings. Verder vindt u een zitje, een flatscreen, een regendouche en een apart bad in deze kamer. Informeer gerust naar de beschikbaarheid!

Natuurlijk is er gratis WIFI in het hele hotel. Ook wordt uw kamer dagelijks bijgehouden en voorzien van schone handdoeken.

De ontbijtruimte en lounge

Onze ontbijtruimte bevindt zich bij binnenkomst aan de rechterkant. Vroeger had noonk Pol hier een kleine frituur. Nu is het een sfeervolle ruimte, vol met bijzondere schilderijen. Erg leuk om met een groep te verblijven! Bij binnenkomst links vindt u de lounge: de hotelbar met enkele tafels. Hier kunt u even verpozen om de krant te lezen, een glaasje wijn te drinken of een Gulpener biertje te bestellen!