Contact

Trein Trein-kleur

Treinstation

Eijsden heeft zijn eigen treinstation dat nog op geen 200 meter van het hotel verwijderd is. Lekker makkelijk voor een dagje weg! Ieder uur is er een rechtstreekste verbinding tussen Maastricht en Luik.

Trein station Eijsden
Omgeving Eijsden
Rivier Rivier-kleur

Omgeving

Het hotel ligt tussen Maastricht, de voerstreek en Luik met veel diverse bezichtigingen. Wist je dat er zelfs een kasteel uit het jaar 1636 ligt.

Omgeving Eijsden
Wifi Wifi-kleur

Gratis wifi

Het hele hotel beschikt over gratis, goed werkende wifi. Hierdoor kunt goed op uw laptop werken of genieten van een level Candy Crush! 🍒

Gratis Wifi
Café Hotel Le Bonheur
Koffie Koffie-keur

Café Le Bonheur

U bent van harte welkom om op ons terras of in het authentieke cafe iets te drinken. Aangezien wij de nachtrust van onze gasten willen garanderen, is het cafe ’s avonds gesloten. Er is natuurlijk altijd een mogelijkheid om iets te kunnen drinken, zowel in het hotel als in het mooie Eijsden.

Café Hotel Le Bonheur
Fiets Fiets-keur

Fietsen

Fietsers zijn van harte welkom. Ieder jaar komen wielerploegjes een weekend in het hotel overnachten. Door de kleinschaligheid van het hotel is dit erg aantrekkelijk. Wij informeren u graag!

Fietsen
Parkeerplaats Hotel Le Bonheur
Parkeren Parkeren-kleur

Gratis parkeren

Achter het hotel ligt een privé-parkeerplaats die van de weg af gelegen ligt. Hier kunt u gratis uw auto parkeren en kunnen wij verzekeren dat uw auto veilig staat. Helaas beschikken wij niet over een oplaadpaal. Op de parkeerplaats van station Eijsden, 200m verder, zijn echter twee oplaadplekken gecreëerd.

Parkeerplaats Hotel Le Bonheur
Hond Hond-keur

Honden

Hier overleggen wij graag over. We vragen een kleine toeslag indien uw hond meekomt.

Honden